La Generalitat atorga la Placa al treball President Macià a Destil·leries Bosch

El Govern de la Generalitat de Catalunya reconeix els mèrits laborals de 15 persones i 4 empreses amb les medalles i plaques al treball President Macià 2016, entre les quals Destil·leries Bosch de Sant Quirze de Besora.

El passat dimecres 21 de desembre es va celebrar al Palau de la Generalitat l’acte d’entrega de la Medalla al treball President Macià 2016 a 15 persones i la Placa al treball President Macià 2016 a 4 empreses i entitats amb seu a Catalunya. L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Aquests guardons reconeixen treballadors i treballadores i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938 i són oberts a qualsevol persona o entitat.

Un dels guardonats amb la Placa al Treball ha estat Destil·leries Bosch de qui han destacat  com “una empresa familiar amb 125 anys d’història instal·lada des dels inicis a la població de Sant Quirze de Besora, que va més enllà del negoci de la fabricació de licors catalans i aposta per fer país i revaloritzar els productes artesanals de la terra. Aquesta empresa sempre ha vetllat perquè la ratafia sigui considerada el licor nacional català, prova d’això és la posada en marxa de la DO RATAFIA CATALANA, que recentment s’ha reformulat en forma d’una Indicació Geogràfica Protegida (IGP) i que actualment té plena vigència”.


Sense resposta a "La Generalitat atorga la Placa al treball President Macià a Destil·leries Bosch"