Ratafia Bosch 70cl.
A Destil·leries Bosch, cada any pels volts de Sant Joan es posen a macerar amb aiguardent les nous verdes juntament amb altres fruits i herbes que l’acaben de dotar de la seva personalitat en l’aroma i el sabor. Un cop envellida, es filtra, es prepara en xarops i es deixa reposar en bótes de roure.
S’acostuma a beure molt freda, i si és possible, acabada de treure de la nevera, o encara millor, del congelador.
Una recepta inalterada en 150 anys.
La Ratafia Bosch és ideal per a:
- Per a prendre com a digestiu després de fer un bon dinar. Ben freda o amb glaçons.
- Per acompanyar les postres, especialment gelats.
- També es pot fer servir en l’elaboració de plats de cuina.
ALTRES FORMATS D’AMPOLLA
La Ratafia Bosch, a part de l’ampolla de 70cl, també va en altres formats depenent de si la vols per fer-ne un tastet, regalar, etc.

Ratafia Bosch petaca 20cl.
Àgil i manejable, la petaca de Ratafia Bosch representa un envàs immillorable per a les sitiuacions en que essent fora podem necessitar el nostre digestiu de guàrdia preferit.