Ratafia Bosch 70cl.

Ratafia Bosch 70cl

Licor típic de Catalunya molt apreciat com a aperitiu i digestiu. Antigament, cada casa de pagès es fèia la seva, per la qual cosa hi ha multitud de receptes diferents.

A Destil·leries Bosch, cada any pels volts de Sant Joan es posen a macerar amb aiguardent les nous verdes juntament amb altres fruits i herbes que l’acaben de dotar de la seva personalitat en l’aroma i el sabor. Un cop envellida, es filtra, es prepara en xarops i es deixa reposar en bótes de roure.

S’acostuma a beure molt freda, i si és possible, acabada de treure de la nevera, o encara millor, del congelador.

Una recepta inalterada en 150 anys.

La Ratafia Bosch és ideal per a:

  • Per a prendre com a digestiu després de fer un bon dinar. Ben freda o amb glaçons.
  • Per acompanyar les postres, especialment gelats.
  • També es pot fer servir en l’elaboració de plats de cuina.

 

ALTRES FORMATS D’AMPOLLA

La Ratafia Bosch, a part de l’ampolla de 70cl, també va en altres formats depenent de si la vols per fer-ne un tastet, regalar, etc.

 

Ratafia Luxe 20cl.

Presentada en envàs de luxe dins una caixa de fusta. Igual que l’ampolla de 50cl es troba en bodegues especialitzades i pastisseries de qualitat. Molt recomanable com a regal per a persones que provin la ratafia per primera vegada i en vulguin fer un tast.

Ratafia Bosch petaca 20cl.

Àgil i manejable, la petaca de Ratafia Bosch representa un envàs immillorable per a les sitiuacions en que essent fora podem necessitar el nostre digestiu de guàrdia preferit.

Ratafia Bosch 4cl

Ratafia Bosch 4cl.

Bonica miniatura de Ratafia Bosch, pensada per a regalar com a record, casaments i altres celebracions.

Ratafia Bosch 24

Ratafia 24

Ratafia lleugera que elabora Destil·leries Bosch, ideal per prendre com a vermut i per a utilitzar en el món de la cuina.