AVÍS LEGAL

Els textes, imatges, sons, animacions i resta de continguts inclosos en aquesta página web són propietat de Destil·leries Bosch, S.L. Carrer Sant Josep 35, Sant Quirze de Besora, 08580, Barcelona y CIF B63471965. Qualsevol transmissió, distribució, reprodució o emmagatzament, total o parcial, ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de Destil·leries Bosch, S.L., excepte quan se n’indiqui el contrari.

Destil·leries Bosch, S.L. es compromet, també, explícitament a mantenir totes les dades sota la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a tercers. Totes les dades que Destil·leries Bosch, S.L. recull mitjançant formularis en aquesta web tenen un tractament automatitzat. Aquestes dades són facilitades voluntariament per els mateixos interessats amb la finalitat que Destil·leries Bosch, S.L. pugui posar-se en contacte amb ells per diferents mitjants i/o els hi faci arribar informació comercial i publicitària.

En cap cas es destinaran aquestes dades a altres finalitats ni s’entregaran a terceres parts, d’acord amb els principis de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

En qualsevol moment el titular de les dades podrà exercir el seu dret de baixa o modificació, ja sigui pels mitjans que la web facilita o bé per escrit a: Destil·leries Bosch, S.L., Carrer Sant Josep 35, Sant Quirze de Besora, 08580, Barcelona, info@ratafiabosch.cat.