Història
RATAFIA BOSCH DES DE 1892
Gran coneixedora dels licors del Pirineu i la seva elaboració, Anna Peroliu va començar la comercialització de ratafia l’any 1892 i de seguida va agafar una gran reputació. Avui dia, la cinquena generació de la família continua portant el negoci.
Procedent de Serra Cavallera, a les Valls de Camprodon, Anna Peroliu va baixar a Sant Quirze de Besora, on de seguida la seva deliciosa ratafia va començar a agafar una gran reputació. Veient les possibilitat de negoci del producte, en Faustí Bosch i Coll va iniciar-ne la comercialització l’any 1892, esdeveniment del qual encara en queda constància a l’arxiu de la destil·leria en un document manuscrit de compravenda.
Al llarg del temps, l’esperit dels fundadors així com els secrets de la producció han estat transmesos de pares a fills fins a arribar actualment a en Faustí Bosch, la cinquena generació que gestiona el negoci.
Consolidada en el seu àmbit territorial, amb fortes arrels i estesa a gairebé la totalitat de Catalunya, Ratafia Bosch és avui dia una empresa en expansió que encara el futur amb optimisme i la mirada sempre endavant.