Una bona recepta per fer coca de Ratafia

Ingredients:

200 gr de farina especial bescuits
200 gr de sucre
3 ous
1 iogurt natural
100 gr de panses
125 gr d’oli de gira-sol
125 gr de ratafia
25 gr d’ametlles en daus

·Posar les panses en remull dins la ratafia durant unes hores. Escórrer i reservar per separat.
·Separar les clares dels rovells. Batre els rovells amb la meitat del sucre fins que quedin blanquinosos. Muntar les clares a punt de neu amb l’altra meitat del sucre.
·En un bol barrejar la ratafia, l’oli, el iogurt i la farina tamisada. Incorporar els rovells i les clares remenant amb molta suavitat. Afegir les panses.
·Untar un motlle de silicona amb mantega. Abocar-hi la massa.
·Coure al forn a 180ºC durant 45 minuts.
·Al moment de treure del forn, pintar la superfície amb ratafia i tot seguit escampar-hi damunt sucre i ametlles en daus.

Una recepta de la Carme.


Sense resposta a "Una bona recepta per fer coca de Ratafia"


    Tens alguna cosa a dir?

    HTML permès